Bestall
samtal
konsultation
sv
+46 762 810 850

Artikel → Hur man väljer en bricka?

Planerar att utföra reparationer i badrummet, måste du i förväg bestämma valet av efterbehandling material. Idag finns det en hel del ytskikt, men de flesta av konsumenterna föredrar keramiska plattor. Kakel kan läggas på golv och väggar oblitsevat dem, är det hållbart, stark och vacker. Men i butikerna, som erbjuder kakel, så ett brett spektrum, de kan lätt förväxlas, begrunda frågan vad du ska välja kakel till badrummet?

Ett exempel på att avsluta ett badrum plitkoyVannaya - är oftast ett litet rum på området, men när de utför reparera den finns det många problem. Och frågorna börjar uppstå vid skede av planeringen. Konsumenterna kan vara svårt att avgöra vad som borde vara färgen på kakel i badrummet, är vilken storlek optimal, glansiga eller ojämn struktur kommer att vara mer praktiskt att använda?

Naturligtvis bör plattorna vara av hög kvalitet så att det kan pågå under en lång tid, under bibehållande av visuella intryck. Efter alla, mycket få människor som utsikterna årliga förändrings kakel på väggar och golv. Försiktighet bör närma sig valet av konstruktion, eftersom alltför ljusa och catchy plattor snabbt kan bli uttråkad och börja orsaka irritation.

Att tänka på när man väljer?

Så, vilka alternativ ska jag titta efter när man köper? Det är i första hand:

Prestanda och egenskaper.
Formen och storleken på plattorna.
Färg och textur.
Vi anser att dessa parametrar i detalj.

Prestandaspecifikationer

Prov efterbehandling plitkoyPlitka keramiska bad finns i olika versioner, så det är viktigt att lära sig läsa den information som anges på etiketten på produkten.

De viktigaste kraven som skall uppfyllas av keramiska plattor

Konsumenterna bör veta att kakel är tillgängliga för olika ändamål, så det kan ha olika egenskaper. Till exempel bör keramiska plattor för badrummet vara:

Finishing bad plitkoyVlagonepronitsaemoy.
Är resistenta mot vattenånga och extrema temperaturer.
Är resistenta mot olika kemikalier.
I händelse av att en flerfärgad kakel förvärvas, bör dess material inte missfärgas med tiden.
Tile förvärvats för golv bör vara olika motståndskraft mot nötning och repor.
Typer av plattor

Dekorativa plattor i plattan vannoyKeramicheskaya varierar beroende på tillverkningsmetoden. Det finns följande typer:

Bikottura - dubbelbrända plattor tillverkas vanligen glaserade. Detta material är lämpligt för väggar, golvplattor denna typ är inte lämpligt.
Monokottura - enkelbränning material, är det mer hållbara och kan användas för golv. Glaserade plattor av denna typ av (monoporosa) tillämpas endast för väggar, eftersom de inte skiljer sig nötningsbeständighet.
Klinker - de mest hållbara brickor av de listade arter. Produktionen använder en speciell teknik för att ge låg porositet och mycket slitstarkt material. Som regel, denna typ av kakel är naturliga nyanser. Färgen på lera och bruna färger är perfekta för efterbehandling golvet.
Porslin - en speciell, extra starkt utbud av golvplattor. Den kännetecknas av höga hastigheter av nötningsbeständighet på sin yta repor inte bildas. Som regel, som utfärdats under granit sten, imiterar dess yta snittet av granit, marmor och andra naturmaterial.
Tips! Förutom plattorna kan användas för att avsluta ett glas eller spegel plattor för badrummet. För hållbarhet och fuktbeständighet, är detta material nästan lika bra som keramiskt emellertid glaset mindre motståndskraftig mot ytterligare effekter. Därför denna art som ofta används för dekoration av väggar och tak.

Made by SoftUniq © 2015, Hardstone Sverige